Business Continuity Awareness Week 2019

De Business Continuity Awareness Week (BCAW), de jaarlijkse internationale week die volledig in het teken staat van Business Continuity, vindt plaats van 13 tot en met 19 mei 2019. KPN is trotse partner en nodigt je uit deel te nemen aan een seminar op dinsdag 14 mei 2019.

Seminar BCAW - Dinsdag 14 mei 2019, 13.00-17.00 uur

Si vis pacem, para bellum - In times of peace, prepare for war

Hoe bereiden we ons in Nederland voor op een crisissituatie en hoe kunnen we er voor zorgen dat mensen tijdens crisissituaties de juiste dingen doen? Overheden en bedrijven moeten rekening houden met mogelijke crisissituaties. Dit kan een verstoring in de dienstverlening zijn maar bijvoorbeeld ook de gevolgen van klimaatverandering of de Brexit. Daarom worden er plannen geschreven voor mogelijke scenario’s en vinden er regelmatig oefeningen plaats. Hoor tijdens dit seminar hoe de Nederlandse overheid en bedrijven hiermee omgaan.

Taal:

Nederlands.

Programma:

12:30 Inloop, koffie & thee

13:00 Keynotes + Q&A + Paneldiscussie

16:00 Netwerkborrel

Aanmelden

Iedereen is welkom! Voor dit programma is registratie nodig. Je kunt jezelf aanmelden door een e-mail te sturen naar infobcm@kpn.com, onder vermelding van je naam en bedrijfsnaam.

CPE-punten CISSP/CISM/CISA certificaten

Wil je CPE-punten ten behoeve van certificering(en)? Zorg dan dat je een CPE certificaat meeneemt na afloop van het seminar.

Locatie:

KPN, Wilhelminakade 123, Rotterdam, Auditorium

Wees er snel bij, het aantal plekken is beperkt. Deelname is gratis.