Systeem Uitwijk

ICT voorzieningen ingeval van een calamiteit. Systeem uitwijk is één van de essentiële ICT voorzieningen in geval van calamiteiten

Incidenten op hard- en software zijn nooit helemaal te voorkomen. In het ergste geval krijgt u zelfs te maken met een grootschalig uitval van ICT voorzieningen. Het 100% voorkomen van zo’n calamiteit is niet mogelijk, maar u kunt zich er wel goed op voorbereiden. KPN beschikt over de voorzieningen, middelen, kennis en ervaring om u in geval van nood te ondersteunen bij het weer operationeel krijgen van uw ICT-voorzieningen. Wij bieden u een nieuwe housing locatie, systemen, storage en connectivity en onze uitwijkspecialisten bouwen uw ICT-infrastructuur samen met uw beheerders weer op. Dit kan zowel in het KPN continuïteitscentrum of bij u op locatie. Daarnaast wordt uw uitwijk minimaal één keer per jaar getest.

De voordelen van:

  • Uitwijk in ons continuïteitscentrum te Almere of bij u op locatie met behulp van ons Mobiel Uitwijk Center (MUC);
  • Ondersteuning voor dedicated systemen, shared of fly-in;
  • Kennis en ervaring daadwerkelijke uitwijksituaties en vele uitwijktesten;
  • Ondersteuning diverse datacommunicatie/connectivity mogelijkheden;
  • Leverancier onafhankelijk.

Het volledige artikel

Systeem uitwijk Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden van Systeem Uitwijk? Neem contact op of download de flyer in Portable Document Formaat.