Backupdata Transport en Opslag

Veilige opslag van uw backupdata tapes en andere belangrijke draagbare media. De veiligheid van uw mediadrager is essentieel

ICT-organisaties maken regelmatige kopieën van uw bedrijfsgegevens. Maar waar en onder welke omstandigheden worden deze kopieën bewaard? Waar bewaart u uw reservebestanden, uw licentiegegevens en uw digitale archief? Legt u ze in een brandvrije kluis naast de computer? Neemt een medewerker ze mee naar huis? Of bewaart u ze bij uw bank in een bankkluis? Geen van deze voorzorgsmaatregelen is daadwerkelijk een veilige methode. In de praktijk blijkt een brandvrije kluis maar beperkt bestand te zijn tegen hitte. Bovendien raken mediadragers onleesbaar door de hoge temperatuur. Door kopieën van gegevens bij een medewerker thuis in bewaring te houden, geeft u niet alleen kostbare maar ook gevoelige bedrijfsinformatie uit handen. De kluis van de bank is veilig, maar alleen toegankelijk tijdens kantooruren, zodat u niet op ieder gewenst tijdstip over uw gegevens kunt beschikken. Met Media Transport en Opslag van KPN zijn uw gegevens off-site, veilig én snel beschikbaar.

De voordelen van backupdata transport en opslag:

  • Vaste pool van gescreende medewerkers;
  • Schokabsorberende mediakoffer;
  • Privacy en integriteit gewaarborgd door unieke en gecertificeerde verzegeling;
  • Flexibele haal- en breng frequentie, met de tape-handeling onsite;
  • Back-up media altijd beschikbaar, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Het volledige artikel

Flyer Media Transport en Opslag Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden van MTO? Neem contact op of download de flyer in Portable Document Formaat.