Referentie 3: Amstelveen en Aalsmeer: de gemeentes zijn altijd bereikbaar, ook na een calamiteit - Meer Informatie

ICT Uitwijk en bedrijfs continuïteit

EVENT! 5 oktober: Disaster Recovery in een hybride omgeving

Innoveren, versnellen en experimenteren zijn vandaag de dag absoluut noodzakelijk voor organisaties. Maar dan wel in een veilige omgeving, zónder de continuïteit in de weg te staan. Steeds meer bedrijven kiezen dan ook voor een hybride cloud oplossing. Uw organisatie is in toenemende mate afhankelijk van de continuiteit van uw ICT infrastructuur. Hoe organiseert u minimale downtime over uw hybride (cloud/ICT) omgeving. In deze meetup geven wij u praktische tips op welke wijze u als organisatie uw disaster recovery kunt inrichten in een cloud omgeving, eventueel in combinatie met uw legacy IT omgeving.... lees meer

Zo snel mogelijk weer in business na een calamiteit

IT-storingen, brand, cybercriminaliteit, diefstal of menselijke fouten vormen een serieuze bedreiging voor uw businesscontinuïteit. Soms zijn incidenten dusdanig ernstig dat uw dienstverlening een tijd lang stilvalt en uw organisatie niet meer bereikbaar en productief is. Dat zorgt voor omzetverlies, imagoschade en hoge kosten. Bovendien komt een incident altijd onverwacht. Dat vraagt niet alleen om adequate voorzieningen voor het voorkomen van die incidenten. Maar ook om de juiste middelen voor een vlot herstel mocht het onverhoopt toch misgaan. Dat is echter allesbehalve een eenvoudige opgave.

De belangrijkste voordelen van KPN Recovery Services:

  • U bent zo snel mogelijk weer in business na een calamiteit, waardoor omzet- en productiviteitsverlies en imagoschade tot een minimum beperkt blijven.
  • Uw personeel is zo snel mogelijk weer productief en bereikbaar na een ernstige calamiteit dankzij onze uitwijklocaties door heel Nederland.
  • We kunnen uw cruciale IT-systemen onderbrengen in een van onze streng beveiligde datacenters, zodat continuïteit hiervan gegarandeerd is.
  • Wij opereren platform- en leverancier onafhankelijk of het nu gaat om HP, IBM, Dell, Unix, Linux, Microsoft, VMWare en meer.
  • Schaalbare en flexibele oplossing die verder gaan dan alleen systemen. Denk aan Storage, Werkplekken, Telefonie, Firewalls, Tape/Media beheer, Mobiel Uitwijk Centrum, Tooling.
  • Optimaal ingericht uitwijk testcenter waar uw Disaster Recovery plan uitgebreid getest kan worden, eventueel met behulp van onze DR experts.
Kijk voor onze speciale Uitwijk diensten op KPN Business Continuity, wilt u meer informatie? Mail ons managedsecurityservices@kpn.com

Event historie

KPN Business Continuity Event 30 juni 2016 Workshops
KPNbcmevent_20150625  Verslag 
KPN Business Continuity Event Verslagen